Project name:

Pikku Pixin huikea avaruusseikkailu

Project description:

Mitä käykään kun pikkuinen Pix tulee kyläilemään kaukaa galaxien takaa paikkaan, jossa kaikki on vähän outoa ja erilaista? On siinä ihmettelemistä kun tutkiskellaan maapallon olentojen jänniä tapoja. Miksi ihmeessä nukkuessa pitää mennä maate, tai miksi hampaat pitää pestä jo ennen nukahtamista? Miksi maassa roskataan?

Matkalla on hauskaa, mutta kotiin pitäisi ehtiä ennen ruoka-aikaa tai muuten Ixä ja Äxä voivat vaikka suutahtaa. Tämä hellyttävä pikku avaruusseikkailija on lähtenyt valloittamaan maailmankaikkeutta huumorin ja musiikin keinoin ja tapaa mielellään kaikkia pieniä maan asukkaita!

Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Vantaalla vuonna 2011 ja se pyöri kaksi kautta täysille katsomoille. Pikku Pix on kiertänyt pääkaupunkiseudulla päiväkodeissa, kirjastoissa ja tapahtumissa, mm Karatalolla, Lumosalissa ja Malmitalolla. Lisäksi se kutsuttiin Hämeenlinnan Hippalot-festivaaleille.

Teksti: Seppo Honkonen ja Anna Ranta

Näyttelijä: Anna Ranta

Ohjaus: Seppo Honkonen

Ikäsuositus: Yli 3-vuotiaille

Kesto: n. 40 min

Esitystila: vähintään 3m x 3m

Hinta: 365 €/ max 100 katsojaa + matkakulut

Tilaus ja lisätiedot: ranta.anna at gmail.com / 040-7039510

Anna Ranta on näytellyt mm. Kansallisteatterissa, Kajaanin kaupunginteatterissa ja Teatteri Vantaassa. Hän toimii myös sairaalaklovnina.

Seppo Honkonen on ohjannut mm. Vaasan ja Rauman kaupunginteatterissa, sekä Porin, Mikkelin ja Rovaniemen teatterissa.

pikku pixi
pikku pixi