puotilan kartanon kulttuurikollektiivi

Improo Biisi!

Biisi-improkurssilla lähestytään lauluntekemistä sekä perinteisen teatteri-improvisaation, että musiikki-improvisaation keinoin materiaalia tuottavin, hauskoin harjoittein. Kurssi tarjoaa rentoja aseita oman luovan blokin selättämiseen ja biisinkirjoituksen helpottamiseen ja antaa mahdollisuuden verkostoitua kanssakirjoittajien / improajien kanssa yhteisen biisin kirjoittamisen merkeissä. Tarkoitus on verkostoitua rennossa ja kannustavassa hengessä kollegoiden kanssa ja saada aikaiseksi sekä itsenäisiä biisejä, että yhteisiä kappaleita.

Kurssilla harjoitetaan luovia kirjoitustekniikoita matalan kynnyksen käytännöllisten improharjoitteiden ja pelien avulla tarkoituksena viedä kotiin tuliaisina tuoreita ja hauskoja keinoja päihittää tyhjä paperi joko yksin, taikka kaverin kanssa, tai co-write-tekniikalla, sekä tuottaa uusi biisi ja / tai biisinalkuja, teemoja ja ideoita. Kurssi sopii sekä aloittelijoille, että ammattikirjoittajille. Aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta ei tarvita. Kerrothan kuitenkin ilmoittautuessasi muutamalla sanalla itsestäsi ja kokemuksestasi impron ja / tai biisinkirjoituksen saralla voidaksemme valmistella kirjoittajaryhmiä etukäteen.

 

Ajankohta: 19-20.1-2019 kello 10-16, päätöspäivä- ja konsertti 2.2.2019 kello 10-16

Ilmoittautuminen: 10.1.2019 mennessä osoitteeseen teatterikoulu@kulttuurikollektiivi.fi

Ohjaajat: Asta Levy, lauluntekijä, musiikin maisteri, Mia Kavasto / lauluntekijä, draamaopettaja

Kurssipaikka: Puotilan teatteritalo, Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki

Hinta: 149 € / osallistuja

Toteutuminen: Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Kurssille mahtuu mukaan maksimissaan 16 osallistujaa. 

Taso: avoin taso, jolta eteneminen oman harrastuneisuuden taitotason mukaan .

Järjestää: Puotilan teatterikoulu yhteistyössä musiikkikoulu MusaWimman kanssa.

Kurssipaikalla on keittiö, jossa jääkaappi ja mikro eväiden säilyttämistä / lämmittämistä varten. Sisään tilaan pääsee 15 minuuttia ennen opetuksen alkua. Tilan läheisyydessä sijaitsee mm. Ostoskeskus Easton, jossa on useita ravintoloita ja iso City-Market muonahetkeä ajatellen.