puotilan kartanon kulttuurikollektiivi

Syyslomasirkus: Teatterisyksyn teemaopinnot

Kulttuurikollektiivin teatterikoulu järjestää perusopintoja täydentäviä teemaopintoja tiiviskursseina. Syyslomaviikolla järjestetään sirkustyön tiiviskurssi. Kurssilla harjoitellaan mm. akrobaattisia harjoitteita, teatterityön fyysisen puolen harjoitteita, naruharjoitteita ja jonglöörausta huiveilla ja palloilla. Akrobatiaosuudessa tehdään sekä pariakrobaattisia, että yksilöharjoitteita ja ryhmämuodostelmia. Sirkustyön kurssi kohentaa osallistujan fyysistä tietoutta ja antaa mahdollisuuksia monipuoliseen kehonkäyttöön teatterityöskentelyn tukemiseksi.
Kurssia suositellaan kaikille perusopintojen opiskelijoille.

 

KURSSIN TIEDOT

Ajankohta: viikko 42, 15-19.10.2018 maanantaista perjantaihin kello 10-15.30
Ohjaajat: Maia Kavasto / Circus Helsinki, Mia Kavasto / Kulttuurikollektiivi
Kurssipaikka: Kulttuurikollektiivin teatteritila, Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki
Hinta: 95 € / osallistuja
Ilmoittautuminen: teatterikoulu@kulttuurikollektiivi.fi
Taso: alkeistaso, jolta eteneminen oman harrastuneisuuden ja taitotason mukaan

Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään 10 osallistujaa. Mukaan otetaan maksimissaan 20 opiskelijaa. Kurssin hinta ei sisällä ruokailua. Opiskelijoita suositellaan ottamaan eväät ja välipalaa mukaan.. Kurssipaikalla on keittiö, jossa jääkaappi ja mikro eväiden säilyttämistä / lämmittämistä varten.
Kurssille saa osallistua myös Kulttuurikollektiivin teatterikoulun ulkopuolinen opiskelija.