02FEA4AF-5B56-4F06-ADE3-919691F53C28

Puotilan kesäteatterin esityskausi alkaa

Puotilan kesäteatterissa kesällä 2018 nähdään  sympaattinen Viiru ja Pesonen. Esityskausi alkaa 27.6.2018 kello 13.  Rooleissa nähdään tänä vuonna kollektiivin omat Anna Ranta ja Ingemar Raukola.

Varaa lippusi www.puotilankesäteatteri.fi!

PUOTILAN KESÄTEATTERI

teatteria hyvällä tuulella vuodesta 2014

Puotilan kesäteatteri on teatteriammattilaisten vuonna 2014 Puotilan Kartanon pihamaalle perustama ulkoilmanäyttämö, jonka kohderyhmänä on pääsääntöisesti lapset ja lapsiperheet. Kesäteatterin ensimmäinen tuotanto oli  Kathryn Schultz Millerin näytelmä Liisa Ihmemaassa. Kahden näyttelijän esitys pohjautui Lewis Carrolin klassikkosatuun. Kesällä 2015 kesäteatteri jatkoi klassikkonäytelmien

linjaa esittämällä päivitetyn version Hans Christian Andersenin rakastetusta sadusta Keisarin Uudet Vaatteet. Puotilan Kesäteatterin ”Klassikot uusilla mausteilla” -trilogia huipentui kesällä 2016 esitettyyn Saapasjalkakissa-näytelmään. Kesällä 2017 vietettiin puolestaan Koiramäen olympialaisia Herra Hakkaraisen Suuren Urheiluesityksen kanssa.

 Puotilan Kesäteatterin katettu katsomo ja lämmin tunnelma takaavat mieleenpainuvan teatterielämyksen. Puotilan Kartanolla voit puolestaan nauttia herkkuja ennen ja jälkeen esityksen.

Tervetuloa Kartanon maille!