puotilan kartanon kulttuurikollektiivi

Grand Open Mic returns 10.2.2017!

Open Mic-iltoja on järjestetty Puotilan Kartanolla jo parin vuoden ajan. Aikatauluongelmien vuoksi Open Mic-illat olivat tauolla syksyn 2016. Puotilan Kartanolla järjestettiin talvella 2015 ensimmäisen kerran laulukilpailu Grand Open Mic. Ilta oli menestys ja toinen toistaan upeammat laulajat ja yhtyeet kipusivat lavalle esiintymään.

Tällä kertaa Grand Open Mic aloittaa Open Mic-iltojen kevätkauden 2017! Voittajalle on tiedossa musiikkituotepalkinto ja toisen sekä kolmannen sijan voittaneille Kartanon lahjakorttipalkinto. Yleisön  suosikki palkitaan erikseen. Grand Open Mic järjestetään toisen kerran perjantaina 10.2.2017. Esiintymään valituille ilmoitetaan vuoden 2017 alussa, tammikuun 10. päivään mennessä esiintymiskutsusta.

Ilmoittautumisia otetaan jo vastaan osoitteessa info@kulttuurikollektiivi.fi. Ilmoittautuessasi laita linkki musiikkiisi / esitykseesi ja kerro lyhyesti itsestäsi. Grand Open Miciin kutsutaan ilmoittautumisten perusteella 10 esiintyjää, joista kolme valitaan toiselle kierrokselle. Jokainen esiintyjä esittää ensimmäisellä kierroksella kappaleen, joista raati ja yleisö valitsevat suosikkinsa. Viimeisellä kierroksella kolme jatkoon valittua esittävät vielä kappaleensa, joista sekä yleisö, että raati valitsevat suosikkinsa.

Paikalla Kartanon isossa salissa on PA-laitteisto. Soittajat ja soittimet huolehtii jokainen esiintyjä itse paikalle.

TERVETULOA!!