saapasjalkakissa

Saapasjalkakissa kesäteatterissa

RAKASTETTU SATUKLASSIKKO KARTANON PIHAMAALLA KESÄLLÄ 2016

Puotilan Kesäteatteri ravistelee jälleen klassikkosatuja uusiin ilmeisiin. Kesällä 2016 Puotilan Kartanon pihamaalla nähdään riemastuttava näytelmäversio vanhasta Saapasjalkakissa-sadusta. Näytelmässä köyhä myllärin poika kohtaa erikoisen puhuvan kissan. Kissa osoittautuu kultaakin arvokaammaksi ja johdattaa köyhän pojan ihmeelliseen seikkailuun, jossa hän saa omakseen prinsessan ja valtakunnan. Matkan aikana poika kohtaa hauskoja hahmoja kummallisesta keisarista salaperäiseen velhoon.

Pääosissa Mikko Lauronen ja Karo Lauronen.

Näytelmän sovitus ja ohjaus: Samu Loijas

Musiikin sävellys: Juha Kujanpään

Lavastus ja puvustus: Mari Hanni

Juliste ja grafiikka: Teemu Kavasto

Valokuvat: Antti Rahtu

Esityksen kesto: n. 40 min

Sallittu 3-vuotiaille.

Lisätietoja ja lippuvaraukset: www.puotilankesateatteri.fi