pikku pixi

Pikku Pix Suomenlinnassa

Pikku pixin huikea avaruuusseikkailu Suomenlinnan Lastenmuseon pihalla kesällä!

Mitä käykään kun pikkuinen Pix tulee kyläilemään kaukaa galaxien takaa paikkaan, jossa kaikki on vähän outoa ja erilaista? On siinä ihmettelemistä kun tutkiskellaan maapallon olentojen ihmeellisiä tapoja. Miksi ihmeessä nukkuessa pitää mennä maate, tai miksi hampaat pitää pestä jo ennen nukahtamista? Miksi maassa roskataan?

Matkalla on hauskaa, mutta kotiin pitäisi ehtiä ennen ruoka-aikaa tai muuten Ixä ja Äxä voivat vaikka suutahtaa. Tämä hellyttävä pikku avaruusseikkailija on lähtenyt valloittamaan maailmankaikkeutta huumorin ja musiikin keinoin ja tapaa mielellään kaikkia pieniä maan asukkaita!

Ohjaus: Seppo Honkonen

Teksti: Seppo Honkonen ja Anna Ranta

Näyttelijä: Anna Ranta

Tuotanto: Karo Lauronen & Kulttuurikollektiivi

Näytökset:

la 30.7. 13 ja 15

su 31.7. 13 ja 15

la 6.8. klo 13 ja 15

su 7.8. klo 13 ja 15

la 13.8. klo 13 ja 15

su 14.8. klo 13 ja 15

Liput: 12€ sallittu 2-vuotiaille

Lippuvaraukset ja tiedustelut:

0404610287 tai info@kulttuurikollektiivi.fi