Ohukainen ja paksukainen

Ohukainen ja Paksukainen kiertueella

Rakastetun Ohukainen ja Paksukainen -komedianäytelmän esitykset jatkuvat: Puotilan Kartano 4.3. ja 18.3. sekä Teatteri Tuike, Tapanila 5.3, 11.3, ja 12.3. Lippuvaraukset ja tiedustelut numerosta 040 4610 287.  

Vanhat tutut hahmot ovat nyt räätälöity nykyihmistä naurattavaksi, itkettäväksi ja koskettavaksi komediaksi.

Ohukainen ja Paksukainen -komedianäytelmässä kerrotaan Stan Laurelin ja Oliver Hardyn tarina aina lapsuusvuosista ensimmäisiin koe-esiintymisiin ja viimeisiin yhteisiin elokuviin. Pääkaksikon lisäksi näytelmässä vierailevat lukuisat hauskat ja tärkeät hahmot ystävysten elämän varrelta. Tarinaa höystävät Ukulella ja Cajonilla säestetyt laulut.

Skotlantilaisen Tom Mcgrathin ylistetty komedia on tarina naurusta, koomikon kyynelistä, komediasta, elokuvan historiasta – ja ennen kaikkea ystävyydestä.

Rooleissa nähdään Karo Lauronen Ohukaisena ja Samu Loijas Paksukaisena.